Туристическа карта на България

  • Version
  • Download 155
  • File Size 13 МБ
  • File Count 1
  • Create Date 26/02/2022
  • Last Updated 03/03/2022

Ако искате да разгледате Туристическа карта на България с отбелязани природни и културни забележителности, хижи, върхове и 100 НТО, можете да го направите тук.Карта с названията на основни географски обекти, културни и природни забележителности и места за настаняване в планините.
Налични три варианта:
- JPG файл 150 dpi, 14MB, 5333x3319px (18MP), подходящ за интернет - безплатен, който теглите тук. Ако искате по-голяма резолюция или редактируем файл, ето опциите:
- JPG файл 300 dpi, 41MB, 10665×6638px (70MP), подходящ за проекти с по-високо качество с цена 5.90 лв.
- SVG файл с редактируеми векторни изображения - височинно деление, пътища, градове и т.н. с размер 104MB и цена 118.00 лв.

Моля, пишете ми, ако желаете някой от платените варианти

Картата може да се използва и онлайн


Условия за ползване на файловете
Права за ползване на ГИС файловете Всички файлове предназначени за работа с ГИС приложения в този сайт могат да се използват свободно, да се теглят или публикуват в проекти. Единствено условие и задължение на потребителите на тези файлове е при промени и работа с тях да върне преработените файлове, така че промените да бъдат отразени в оригиналният файл за теглене. Ограничени права за ползване Ползването на файл, които има обявена цена се разрешава след удостоверяване на плащането. Обявеното плащане е за персонално използване на материала. Ползвателите на изображенията дължът обещетение на авторите му, ако се използва не за лично ползване или се издаде в тираж с цел продажба. Права за свободно ползване Всички растерни и векторни изображения в този сайт могат да се използват свободно, да се теглят или публикуват в други интернет сайтове при следните условия: При използването на изображението от трети страни е задължително да се упомене автора (името му или този сайт) и да се препратят ползвателите на изображението към него за информация и (или) даунлоуд. Ползвателите на изображенията дължът обещетение на авторите му, ако се използва не за лично ползване или се издаде в тираж с цел продажба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *